Trio Update

UPDATE is een allround beroepsorkest bestaande uit een:

– Toetsenist-zanger
– Gitarist-zanger
– Zangeres

UPDATE is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals o.a. bruiloften, personeels – en bedrijfs-feesten, cafés en feesttenten…etc…etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. receptie of diner dansant is deze band zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zullen zich uitermate vermaken.
Als u besluit UPDATE te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

UPDATE is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijsgesteld wordt.
Uitbreiding met een 2e zangeres en/of een percussionist behoort tot de mogelijkheden.

Vocals & Percussie : Annemieke de Vries Een zangeres die de laatste jaren haar sporen verdiend heeft in orkesten van verschillende muziekstijlen. Al enkele jaren fungeerde zij als freelance zangeres bij Trio Update. Sinds januari 2011 maakt zij als vaste zangeres deel uit van Trio Update en heeft de formatie hiermee een stukje verder op de muzikale ladder gezet. Professionaliteit staat haar hoog aangeschreven en het is voor haar geen probleem om zich ‘helemaal te geven’, om u (en uw gasten) te trakteren op een goed stuk vakwerk.

Keyboards & Vocals: Rudy Fisher
Deze doorgewinterde muzikant en oprichter van deze formatie, heeft ruim 25 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als entertainer als met duo en orkest. Rudy staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant .

Guitar & Vocals: Sandy Marotel
Een man die met recht trots kan gaan op een breed muzikaal verleden als studio- en podiummuzikant. Hij laat het achterste van zijn tong laat zien bij het stevige top-100 genre, danceclassics en country. Een aanwinst voor een trio als deze.

Film en demo Trio Update