Q5 Band

Allround CoverBand | Kermis | Feesttent | Bruiloft

In april 2010 vierde Q5 haar 1e Lustrum. 5 Jaar met veel plezier door heel Nederland trekken en optreden op allerlei uiteenlopende feesten. Het maakt Q5 niet uit of er voor 50 of 3000 mensen gespeeld moet worden, “elk optreden heeft haar eigen charme en het maakt ons eigenlijk niets uit, we beleven er zelf ook veel plezier aan om te zien dat de mensen een leuke avond hebben”.

De optredens van Q5 zijn talrijk en inderdaad ook erg divers. Zo staat Q5 op een 25 jarige bruiloft en een dag later in een feesttent voor een hossende menigte. Met een repertoire wat eveneens zo uiteenlopend is dat werkelijk iedereen op de wenken bediend kan worden.

Q5 is ook altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Speciaal voor scholen hebben zij een educatief lespakket ontwikkeld waarin de leerlingen op een speelse wijze kennis maken met de instrumenten en diverse muzieksoorten. Uiteraard was Q5 een van de eerste Twitteraars, maar zeker de eerste met een eigen I-Phone applicatie.

Binnen 5 jaar uitgroeien naar de meeste gevraagde band van Nederland is een prestatie van formaat. Q5 heeft dat toch gepresteerd. Heel, heel hard werken en blijven werken aan de eigen muzikale prestaties, geluid en licht ligt hier wel aan ten grondslag. “Bloed Zweet en Tranen”, is absoluut van toepassing op de carrière van Q5.

De wil om wat te bereiken en het ontembare enthousiasme zijn de ingrediënten waarmee Q5 door het land trekt. Startend vanuit de Achterhoek heeft heel Nederland inmiddels kennis gemaakt met dit professioneel, succesvol maar vooral vriendenclubje.

Q5 staat elke keer weer met hetzelfde enthousiasme op het podium, het grote verschil is nu wel dat het Q5 stoomtreintje uit 2005 een supermoderne TGV is geworden.

Een ambitieuze band die op elke gelegenheid past.