Millstreet Band

Coverband | Dancings | Feesttenten

MillStreet is terug…!
MillStreet is terug met leadzanger Marc van Demen. Vele jaren lang was hij met groot succes “het gezicht” van de band. De band is weer compleet nu en heeft in december 2012 een nieuwe start kunnen maken. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, pop, rock, 100% dance en party coversongs. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 5 ervaren muzikanten.

In 10 jaar tijd speelde MillStreet meer dan 1500 optredens en zijn nog steeds graag geziene gasten in alle discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften door heel Nederland en daarbuiten.

MillStreet kan een professionele geluidstechniek en lichtshow bieden voor ieder evenement.
Voor elk feest of budget probeert MillStreet een goede oplossing aan u te bieden.

MillStreet…de coverband zonder grenzen.
Na verdere voorbereidingen kan de band u nu op dit moment kennis laten maken met een geheel nieuw concept. Het zal u aanspreken omdat het uniek is in de muziek business. In het kort, u bepaald naar wens hoe de band gaat optreden. En wij zullen u zorgeloos entertainment brengen op maat.

Maar wat houdt dat in?
Door dit vernieuwende concept zijn de gevestigde MillStreet shows door u voortaan onbeperkt uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment.
Het publiek van tegenwoordig, jong of oud, wil overdonderd worden met extra prikkels. Deze kan MillStreet u nu bieden als geen andere band.
Het is geen must, maar een extra service die de band u kan aanbieden.

Wij denken graag, op uw verzoek, mee over extra aanvullingen naar wens.