Henrie Lagarde

Entertainer | One Man Band | Accordeonist

Harrie van Lierop begon na zijn muziekopleiding te musiceren in enkele plaatselijke bandjes vanwaar hij al snel uitgroeide tot een goede muzikant. Harrie was jarenlang het muzikale brein achter en bij de band ‘New Four‘, met wie hij zo vaak in de hitparades stond. Liedjes zoals: Meisje ik ben zeeman, Halverwege Amsterdam, Geef me tien minuten en Ursula zijn echte evergreens geworden. Meerdere malen waren zij te gast in diverse tv shows en Harrie is daar nog steeds een graag geziene gast.

Naast het arrangeren en produceren, is hij ook als allround entertainer aan het werk en werkt dan onder de naam Henrie Lagarde. Dit doet hij volgens degene die hem kennen, met een enorme inzet, muzikale kennis en toetsvaardigheid. Iemand die zijn sporen in dit vak al meer dan verdiend heeft. En dan ook al meer dan 30 jaar aan de top van de Nederlandse amusements wereld staat.

Met een professioneel licht en geluidsinstallatie en een uitgebalanceerd repertoire weet Henrie Lagarde uw feestavond of diner tot een onvergetelijk evenement te maken. Dit is natuurlijk mogelijk door zijn jarenlange ervaring als entertainer, toetsenman en zanger van de band ‘New Four‘. Of het nu gaat om een bruiloft, diner dansant, braderie of ander gelegenheid, met Henrie Lagarde geniet iedereen. Met Henrie gevraagd wordt uw evenement professioneel en vakkundig opgeluisterd.

Demo Henrie Lagarde