Entertainers

De betere entertainers | eenmansorkesten boek je bij ons.

Wij adviseren u graag om de juiste muzikant op uw feest te laten spelen, wij werken samen met de betere one man bands, vraag nu nog een gratis offerte aan!

Erik Adams

Erik Adams-2014Erik Adams is een ervaren  zanger | toetsenist | entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en zodoende altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest of evenement.

Meer info

Paul Backbier

Paul Backbier is een geboren entertainer die al 30 jaar op de bühne staat. Voor zijn enorme repertoire gebruikt hij zijn stem, bespeelt hij toetsen, saxofoon of gitaar. Maar het ‘instrument’ dat telkens de meeste aandacht krijgt van hem is het publiek. “Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft.”

Meer info

Pal van den Hoogen

Het solo-concept "Pal van den Hoogen” is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon “een groot succes”. Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z’n kop kan zetten... Overtuig u zelf en boek Paul

Meer info

Entertainer Joop

Met zijn zeer veelzijdige stem weet hij een ieder wel een keer muzikaal te raken . Van gezellige feestmuziek tot stevige rocknummers dit alles is mogelijk door zijn grote stembereik.

Meer info

Bjorn Markgraaf

Voor One Man Band 'Björn' gaat er niets boven een geslaagd feest met tevreden feestgangers en weet altijd het geluidsvolume op de juiste manier aan te passen.

Meer info

Paul Richard

Al jarenlang verzorgt Paul Richard de muzikale omlijsting van alle mogelijk denkbare festiviteiten, in binnen- en buitenland. Zijn Intelligent Digital Grandpiano onderscheidt hem van vele andere muzikanten.

Meer info

Will Vosters

Allround entertainer Will Vosters, live muziek + DJ (inèèn) voor uw feest, bruiloft, camping, kermis, braderie en alle andere evenementen! Will treedt al meer dan 20 jaar op als beroepsmuzikant zanger/toetsenist en is bekend met ieder genre van de muziek, en elke feestzaal in het land.

Meer info

Roel Thomas

Roel combineert kwaliteit met klasse. Deze combinatie maakt hem overal inzetbaar. Vooral op het gebied van entertainment-muziek voelt hij zich erg thuis. Een prettig geschoolde stem in combinatie met uitstekend gitaar-spel zorgen ervoor dat het algemene muzikale niveau zeer hoog is.

Meer info

Gert Ekkelboom

Het repertoire wordt afgestemd op uw gasten, variërend van schlagers, walsen  tango en veleta voor uw oudere gasten, tot muziek van K3 en Kabouter Plop voor de allerkleinsten en alles wat hier tussenin zit, dus kortom, voor elke generatie wat wils!

Meer info

Jac Wijers

Jac is een allround muzikant die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest. Hij maakt gebruik van de huidige moderne technieken, en heeft een veelzijdig repertoire. Jac speelt keyboard, gitaar, saxofoon, banjo en zingt daarbij.

Meer info

Henrie Lagarde

Harrie van Lierop begon na zijn muziekopleiding te musiceren in enkele plaatselijke bandjes vanwaar hij al snel uitgroeide tot een goede muzikant. Harrie werkte meer als dertig jaar bij de band de 'New Four' met wie hij zo vaak in de hitparades stond.

Meer info