Duo Sugar and Spice

Allround Duo | Toetsenist | Zangeres | Zanger

Sugar & Spice, and everything nice zo gaat het bekende Amerikaanse gezegde. En de naam Sugar & Spice verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. Vanwege de unieke combinatie die Wendy en Dave vormen, is Sugar & Spice werkelijk tot alles in staat.

Interactie

De interactie die Wendy en Dave hebben, zowel samen als met het publiek, is bijna uniek te noemen. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en hebben, grootste lol samen, en werkelijk niets is ze te gek! Jaren werkten ze al samen in de Return Showband en Die Andere 3, en besloten nu hun krachten te bundelen als duo.

Aanpassingsvermogen

Of het nu gaat over jazzy songs, leuke dansliedjes, of snoeiharde rock zoals Rammstein, Sugar & Spice speelt het allemaal even overtuigend. Zeker zo belangrijk is de aankleding van het duo, zowel die van het podium als van het duo zelf. Naar mate de avond vordert, zal niet alleen de muziek worden aangepast; dit geldt ook voor de kleding. Kortom, Sugar & Spice is niet zomaar een standaard duo, het is DE smaakmaker voor uw feest!

Bezetting:
Dave Brokken: Zang en toetsen (Geluid en Licht)
Wendy Meesters: Zang
Geluid en licht tot +/- 300 personen

Live demofragmenten Duo Sugar and Spice