Duo Ryder

Duo Ryder boekenWilt u een optreden van Duo Ryder boeken?
Wilt u nu meteen Duo Ryder boeken? Bel dan nu met Toporkesten.nl : 06 -28751082
Elk einde kent weer een nieuw begin.

Deze kreet is zeker van toepassing op Duo Ryder. Nadat de groep Ryder na vele jaren het besluit heeft genomen om te stoppen is er door zanger Willy en zangeres Ryan besloten hun succesvolle carrière voort te zetten als duo.

Vele jaren waren zij het gezicht van Ryder. Twee geweldige stemmen die elkaar perfect aanvullen.
Ryder had jaren terug een grote hit mer de song Tonight Iedereen die in de jaren 80 een discotheek bezocht zal dit ongetwijfeld beamen en hier een mooie herinnering aan hebben beleefd . Velen zullen ook nog de soundmixfinale gezien hebben waar Ryan Sacrefice van Anouk op een perfecte manier neerzette om uiteindelijk als derde te eindigen in een zinderende finale waar zij tot het laatste moment nog op nummer 1 stond. Zomaar een greep uit hun verleden wat hun vakmanschap en talent tekent.
Reacties als onvoorstelbaar hoe jullie als duo klinken als ik het niet zag zou ik denken dat er een vijf mans band staat te spelen zijn de reacties die zij wekelijks krijgen.
Waar ze ook spelen of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis of een rustig etentje betreft iedere keer weet men de juiste sfeer te krijgen en de mensen met een fijn gevoel een onvergetelijke avond te bezorgen.

Gesteund door de hedendaagse techniek brengen zij een repertoire voor elk wat wils.
De nieuwste actuele songs, disco de 80 ties of hakken de 90 ties. Alles spelen zij mede omdat zij toen al actief waren in alle grote discotheken van die jaren.
Maar ook tijdens een diner dansant waar achtergrond muziek moet worden gespeeld zijn zij door hun fantastische stemmen een veel gevraagd duo. Tevens brengen zij de beste Nederlandstalige songs van de populairste artiesten feilloos ten gehore..

Kortom een alround duo met zeer veel kwaliteiten! Een aanrader voor al uw feesten als u verzekerd wil zijn van een geslaagde avond.

duo_ryder_2