Duo Flow

Duo Flow

Flow Allround Music | Voor Bruiloft of Feest |

U vraagt, Duo FLOW speelt! Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen met een ├ęcht goed feest, waar u en uw gasten nog lang met een glimlach aan zullen terugdenken? Dan kan het veelzijdige Duo FLOW u daarbij helpen.

Flow, bestaande uit Dennis Dicks en Dave Cortvriend, is in de jonge jaren van deze heren ontstaan. Dit, omdat hun beide vaders ook samen muziek maakten in een trio genaamd Trio Celesta. Op de kleuterschool sloeg Dennis zijn handen rood op een plank en Dave pakte een schep en dat was zijn gitaar.

Op 10 jarige leeftijd hadden de twee jongens het voor elkaar, ze mochten samen muziek maken op de zolder van Dennis. Dave moest natuurlijk eerst aan zijn ouders vragen of zijn orgel bij Dennis op zolder mocht staan, maar dat was geen probleem.

Op 14 jarige leeftijd ging Dave de andere kant op want hij kon in een band gaan spelen. Dennis heeft ook veel ervaring op gedaan in verschillende bands en na 22 jaar hadden de twee mannen het idee om het samen weer op te gaan pakken. Dit met de nodige opgedane muzikale ervaring hebben ze in werkelijkheid gebracht en spelen nu door het hele land op elk gewenst feest.

Van diner dansant tot een feesttent, het maakt voor Duo Flow niets uit. Door de veelzijdigheid is Duo Flow voor ieder feest te boeken.

Dit, met een flinke dosis humor en professionaliteit is Duo Flow een aanrader voor uw feest.

Demo compilatie Duo Flow: