Duo Blind Date

Allround Duo | Gitaar | Keyboard | ZangDuo-Blind-Date-2015

De tweemansformatie Blind Date – bezetting: keyboards, gitaren, accordeon, percussie en zang-.Op elke party waar Blind Date verschijnt- van receptie tot bruisend feest- weet het professionele duo met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet Blind Date met fijne, zachte sfeermuziek, recepties op te luisteren, maar evengoed ‘alle pannen van het dak te spelen’ tijdens een swingende dance-party.

Het Blind Date Repertoire – u zegt het maar…
Blind Date beheerst het allemaal tot in de perfectie:een impossant achtergrondrepertoir, de mooiste evergreens, de allernieuwste hits, de toppers van toen en natuurlijk swingende rock en roll en de allerbeste disco muziek. Het zal U niet verbazen dat Blind Date- met zoveel muzikale bagage- tijdens elk optreden precies dat kan bieden dat aansluit bij de sfeer van uw party en de muzikale voorkeur van uw gasten.

De sound van een compleet orkest
Blind Date: een tweemansformatie, inderdaad. Maar als U het duo hoort spelen,zou U zweren dat er een complete band op het podium staat. Dat heeft alles te maken met het feit dat Blind Date fors heeft geinvesteerd in geavanceerde apparatuur, waarmee een volledig orkest kan worden ‘neergezet’. In werkelijkheid neemt Blind Date slechts genoegen met weinig podiumruimte. Ook op het gebied van podiumbelichting bedient Blind Date zich van uiterst moderne technieken en wordt een zeer professionele atmosfeer opgeroepen.

Met goede afspraken valt alles te regelen
Stel, U heeft speciale wensen op het gebied van geluidsvolumes. Met de mensen van Blind Date kunt U daar prima afspraken over maken. Als tijdens uw party één of meerdere personen wensen te speechen kunnen zij, indien gewenst – gebruik maken van de geluidsinstallatie van Blind Date. En mochten er onder Uw gasten artiesten aanwezig zijn die een song ten gehore willen brengen…dat kan natuurlijk. In de meeste gevallen kan Blind Date daarbij dan zorgen voor een perfecte muzikale backing.

Bind Date: voor een supergeslaagde party!
Als U besluit Blind Date voor uw party te engageren, kunt U er blind op vertrouwen te hebben gekozen voor een bij voorbaat succesvolle party, met fantastische muziek en een al even professionele show vol entertainment.