Climax 2 Menshowband

Allround Duo | Toetsenist | Gitarist | Zangers

Op 1 januari 1994 werd Climax opgericht en al sinds de zomer van 1995 werken Paul en Josaan de succesvolle formule zoals zij die samen gecreëerd hebben. Beiden zijn geroutineerde musici en hebben hun sporen ruim verdiend in de jarenlange ervaring van muziek en entertainment. Climax kan zeer ingetogen musiceren maar flink ‘uit je dak gaan’ is hun specialiteit. De shows zijn met entertainment doorspekt en samen met de gasten bereiken ze doorgaans altijd weer het hoogste punt waarbij alle remmen losgaan en ‘het dak eraf gaat’.

2 menshowband

Zo noemen ze zich ook en misschien wel terecht, want ga eens luisteren hoe het klinkt en u zult met verbazing bemerken dat dit tweetal niet onderdoet voor menig grotere band. Of u nou een feest van 50 of een evenement met 3000 bezoekers hebt, ze zijn klein genoeg maar ook groot genoeg. Uit eigen beheer wordt de show versterkt d.m.v. een goed regelbare high-end P.A. installatie (tot 12 kW) en een flitsende lichtshow met vele soorten effecten om de feestvreugde te vergroten en de adrenalinestroom goed op gang te brengen. Zelfs een multimedia-show met plasma schermen, behoort tot de mogelijkheden. Er worden real time opnames geshowd als ook powerpoint presentaties en allerlei visualisaties of filmcompilaties. Uiteraard kunnen de schermen ook door de gasten gebruikt worden om hun creaties te tonen. Het geheel geeft onbegrensde mogelijkheden, wat samen met de opzwepende Climax klanken een ongekend audio-visueel spektakel teweeg brengt.

Repertoire

Het Climax repertoire is georiënteerd op jongeren en ouderejongeren en voor bijna elke smaak wat wils. Voorop staat wel dat het grote publiek de muziek herkent en gemakkelijk hierop kan inhaken, hoe dan ook. Krachtige moderne songs van b.v. Mika, Amy Winehouse, Marco Borsato of Scissor Sisters. ‘Gouwe Ouwe’ van b.v. Tina Turner, The Doobies, JoeCocker of Fleetwood Mac, ‘real rock’ van b.v. The Stones, Status Quo, Steppenwolf of Liquido en allerlei reggea, country en latinmuziek. Ook Pavarottiklanken op muziek van André Rieu kunnen zomaar voorbij komen. Voor elk wat wils. De hitparade laat Climax natuurlijk ook niet onberoerd; zo kun je de laatste dance en househits verwachten, danstrends en op verzoek Nederlandstalige muziek van o.a. Jan Smit, Frans Bauer en natuurlijk de onvergetelijke André Hazes. Dat alles doorspekt met entertainment en actie, alsgevolg van de wisselwerking met en door het publiek. Er kan op verzoek een repertoireoverzicht toegestuurd worden.

Alias The Blues Brothers

Één van de hoogtepunten is CLIMAX alias The Blues Brothers. Al sinds de oprichting van Climax staat deze act op het repertoire. In het begin als kleine act maar nu als MD-act van maximaal 45 minuten. Gelijk aan Jake & Elwood zult u worden verrast met natuurlijk; Everybody needs somebody, Shake your tailfeather, Minnie the Moocher, Soulman, Flip Flop & Fly, en veel meer. Het spektakel wordt afgesloten met ‘a double high five from everybody’ en even spectaculair als ze arriveerden zo vertrekken ze ook.

Demo Blues Brothers