Bruiloft Feestmuziek

De betere coverbands met veel ervaring op u bruiloft of feest!

Wij adviseren u graag om de juiste band op uw feest te laten spelen, een one man band, een duo, een trio, of een grotere band?
Wij werken samen met de beste bands, vraag nu nog een gratis offerte aan!

Millstreet Band

Millstreet de coverband zonder grenzen. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, pop, rock, 100% dance en party coversongs. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 5 ervaren muzikanten.

Meer info

Q5 Band

De optredens van Q5 zijn talrijk en inderdaad ook erg divers. Zo staat Q5 op een 25 jarige bruiloft en een dag later in een feesttent voor een hossende menigte. Met een repertoire wat eveneens zo uiteenlopend is dat werkelijk iedereen op de wenken bediend kan worden.

Meer info

Riverside Band

RIVERSIDE is een landelijke populaire allround coverband met een unieke 25 jaar geschiedenis. In 2000 is de nieuwe generatie RIVERSIDE op poten gezet. De kracht van de huidige generatie RIVERSIDE is de combinatie van “de erfenis” en het aantrekken van een team van 6 jonge enthousiaste en uiteraard getalenteerde en geschoolde muzikanten die goed met elkaar overweg kunnen, hard werken en weten wat feesten is.

Meer info

Feestband Blind Date

Je boekt een band en je ziet al meteen dat zij komen om een feestje te bouwen. “En we praten en we zingen en we lachen allemaal want daar achter de hoge bergen ligt het land van Maas en Waal”. Een regel uit een van de grootste hits van Boudewijn de Groot.

Meer info

You and Me

You and MeEen ieder die You and Me kent weet precies wat we daarmee bedoelen. Gewoon muziek van een ongekende instrumentale en vooral vocale kwaliteit, die op tal van momenten een onvergetelijke indruk achter laat.Dit met pure muziek zonder hulp van tapes en sequencers.

Meer info

Band Bamm

band bammBAMM is zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kermissen en alle andere evenementen. De bandleden van BAMM zijn muzikanten met veel ervaring in muziek & entertainment. Door het allround concept is BAMM van alle markten thuis.

Meer info

La Stampa

Feest & Showband La Stampa, een fullprof. allround feestband met leuke showelementen.  In de 16 jaar van ons bestaan is La Stampa uitgegroeid tot de meest gevraagde feestband in Noord-Holland.

Meer info

Broadway Band

Broadway, de naam staat in de wereld  synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment, sfeer.  Wie weleens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway “The Band”.

Meer info

Tilt Music

Ze begonnen als kwartet maar gaan alweer jarenlang met zijn vijven door het leven. De mannen van Tilt zijn met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen. Tilt ontstond einde jaren zeventig als een schoolbandje, dat veel pop/rockcovers speelde. Zanger Frenk de Wert is het enige overgebleven bandlid van het eerste uur.

Meer info

Back 4 More

back 4 moreUw Partyboosters, een energieke live ervaring! Dat dit het motto is van deze semi-professionele coverband die een boeiende liveshow neerzet zal niemand meer vreemd in de oren klinken. Het aanstekelijke enthousiasme werkt altijd weer magnetiserend op het publiek wat blijkt uit de vele positieve reacties en optredens.

Meer info