Broadway Band

De Coverband voor uw bruiloft of evenement

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment, sfeer. Wie weleens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway “the band”.
Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire wat altijd iedereen zal boeien, 6 zeer sympathieke top musici, een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event. Want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfs event tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

De ervaring van coverband Broadway
De coverband heeft in haar lange bestaan al ontzettend veel meegemaakt en gedaan. Bijna alle podia in Nederland hebben ooit weleens bezoek gehad van Broadway. Legendarische optredens voor meer dan 10.000 mensen in Amsterdam of als begeleidingsband voor een televisie special van Alex. Het maakt eigenlijk niet uit. De coverband heeft, ondanks de schat aan ervaring nog steeds voor ieder optreden weer de “feeling” om van het optreden juist dat speciale optreden te maken. En dat gaat gepaard met een groot enthousiasme!

Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op de Meerpaaldagen in Dronten. Met name het optreden van 2011 was van ongekende klasse. Met zangeres Eefje Polman “op het front” bezorgde de band de +10.000 mensen veel “kippenvel momenten”. De reacties na afloop van de mensen en in de pers waren toen ook lovend!

Hoog muzikaal niveau.
In de huidige bezetting kan Broadway buigen op een enorm hoog muzikaal niveau.

Toetsenman Jeroen Prinsen staat bekend als een enorme perfectionist. De juiste “geluiden” en de juiste benadering van ieder nummer maken zijn rol binnen de band tot een van de dragende krachten.

De ritmesectie, Jos Schrijver-bas en Robert Bruins-drums en percussie, is de zeer betrouwbare basis van de band. Stampend als het moet een uiterst nauwkeurig en strak als het bijvoorbeeld om begeleidings-optredens gaat.

Zanger Frank Gaertner en zangeres Eefje Polman vormen een uniek duo binnen de band. Elkaar feilloos aanvoelend tijdens meeslepende duetten en elkaar geweldig aanvullend tijdens de nieuwste Top 40 nummers. Muzikale klasse van top niveau!

Met gitarist Kjell Jacobson heeft de band sinds de herfst van 2011 één van de beste gitaristen uit het Nederlandse covercircuit in haar midden. Kjell heeft een enorme reputatie, een geweldige staat van dienst ondanks zijn nog jonge leeftijd. Met Kjell in haar midden heeft Broadway een gitarist van uniek niveau welke je bijna niet ziet in Nederland. In ieder geval gaat de band met Kjell naar een nieuw, ongekend hoog niveau!

Verassend repertoire
Uniek bij Broadway is, is het feit dat er geen standaard repertoirelijst kan worden gemaakt. De band speelt eigenlijk alles van Coldplay tot Nick & Simon en alles wat daartussen en bij hoort. En dan wordt het enorme repertoire van de band ook nog eens iedere week aangepast met de nieuwste hitnummers. Kortom altijd actueel en overal geschikt!
Hardwerkende crew.

Broadway heeft een hardwerkende crew van technici om zich heen. Altijd bereid om zich aan te passen en altijd stipt op tijd. Belangrijk is dat ook de crew de juiste sfeer van het event aanvoelt. Keurig netjes, adequaat en zeer deskundig. De crew komt als eerste en gaat als laatste en houd overal rekening mee.

Ideaal om mee te werken
Broadway is dé ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!